Weber R40 max2 Adeziv pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren expandat - 25 kg Expand

Weber R40 max2 Adeziv pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren expandat - 25 kg

Weber Weber

5200662604

New

  • Aderenţă superioară
  • Lucrabilitate excelentă
  • Armare suplimentară
  • Rezistenţă superioară la şocuri mecanice şi la apariţia fisurilor
  • Flexibil

More details

RON35.00

Comanda telefonica 

0742-200-827

Weber R40 max2 Adeziv pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren expandat - 25 kg

Domenii de utilizare

Se utilizeazã pentru armarea (şpãcluirea) plãcilor de polistiren expandat, polistiren grafitat, polistiren extrudat şi vatã mineralã (bazalticã). Se recomandã pentru izolarea termicã a clãdirilor nou construite şi celor vechi, ce urmeazã sã fie reabilitate termic. Face parte din sistemele de izolaţie termicã cu vatã mineralã weber.therm prestige.

Compoziţie

Adeziv de calitate profesionalã, sub formã de pulbere de culoare albã, pe bazã de ciment alb, cu adaosuri minerale şi fibre de nylon, cu conţinut ridicat de rãşini sintetice. Cu aderenţã mare la suport şi la plãcile din material termoizolant.

Culori

alb

Ambalare

În saci de hârtie e 25 kg.Paleţi de 1050 kg (42 saci).

Pregătirea suportului

Suprafeţele plãcilor de polistiren sau vatã mineralã trebuie sã fie uscate, curate, fãrã urme de praf şi alte impuritãţi şi sã nu prezinte denivelãri în zonele de întâlnire dintre plãci. Aceste denivelãri trebuie şlefuite în plan şi curãţate de praf înainte de aplicarea diblurilor. Dacã plãcile de polistiren nu au fost şpãcluite, acoperite cu adeziv timp de 2 sãptãmâni, trebuie evaluatã calitatea acestora. Plãcile îngãlbenite, prãfuite trebuie asperizate şi curãţate.

Mod de preparare şi de lucru

Se toarnã conţinutul unui sac în cca. 5,5 - 6 litri de apã curatã, rece şi se amestecã cu ajutorul unui mixer electric pânã se obţine un amestec omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 5 minute, se reamestecã. Mortarul adeziv astfel obţinut se întinde cu gletiera zimţatã (6x6 sau 8x8 mm) în strat uniform pe suprafaţa plãcilor. Plasa pentru armare (din fibrã de sticlã) se întinde pe direcţie verticalã şi se înglobeazã în stratul de adeziv cu ajutorul unei gletiere. Fâşiile de plasã se monteazã prin suprapunere de minim 10 cm. Se aplicã imediat al doilea strat de adeziv în grosime de cca. 1,5-2 mm, nivelând suprafaţa în aşa fel încât plasa sã fie acoperitã în întregime. Suprafeţele de vatã mineralã, înainte de armare, se “amorseazã” cu un strat subţire de adeziv pentru a îmbunãtãţi aderenţa dintre vata mineralã şi adeziv.

Recomandări

Lucrãrile vor fi executate la o temperaturã a aerului şi a suportului de la +50C pânã la +300C. Pe durata aplicãrii suprafaţa trebuie protejatã de razele puternice ale soarelui şi de precipitaţii. Se recomandã ca sistemul de izolaţie termicã sã fie realizat astfel încât sã nu fie expus îngheţului sau ploii timp de 24 de ore dupã aplicare. Suprafeţele izolate cu polistiren grafitat vor fi protejate împotriva razelor solare pâna la armarea, (şpãcluirea) lor cu adeziv. Uneltele folosite se spalã cu apã imediat dupã utilizare.

Date tehnice

Densitatea: 1350-1450kg/x3
Aderenţa la suport din polistiren (28 zile): ≥ 0,08 N/mm2
Aderenţa la suport beton (28 zile): ≥ 1,1 N/mm2
Permeabilitatea la vapori de apă: ≥ 17,5
Absorbţia de apă prin capilaritate: Clasa W2
Conductivitatea termică în stare uscată la 10 C: ≥ 0,08 W/mK
Rezistenţă la foc: Clasa A1
Timp de punere în operă: cca.90 min

Termen de valabilitate

12 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe paleţi de lemn, în mediu uscat

Consum

3-4 kg/m2

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Weber R40 max2 Adeziv pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren expandat - 25 kg

Weber R40 max2 Adeziv pentru lipirea şi armarea plăcilor de polistiren expandat - 25 kg

Weber

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.