Weber.pas Classic Tencuiala Decorativa (acrilica) - Grupa de culoare 1 - 25 Kg Expand

Weber.pas Classic Tencuiala Decorativa (acrilica) - Grupa de culoare 1 - 25 Kg

Weber Weber

classic1

New

  • Lucrabilitate foarte bună şi la temperaturi scăzute
  • Consum redus
  • Paletă variată de culori
  • Economic
  • Randament ridicat

More details

Disponibil la comanda

RON180.00

Comanda telefonica 

0742-200-827

Weber.pas Classic Tencuiala Decorativa (acrilica) - Grupa de culoare 1 -  25 Kg

DOMENII DE UTILIZARE

Se recomandă pentru finisarea pereţilor la exterior şi interior.Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolaţie termică cu polistiren expandat weber.therm classic.

COMPOZIŢIE

Tencuială decorativă pentru faţade, gata preparată, sub formă de pastă, pe bază de lianţi organici, cu conţinut de materii prime naturale, răşini sintetice şi pigmenţi de calitate superioară. Disponibil în 2 granulaţii: cu granule de rolare – R650 / cu granule fine – R950.

CULORI

248 culori, conform paletarului de culori
Grupa de culoare 1 cuprinde codurile care se termina cu litera A

AMBALARE

În găleată 25 kg.Paleţi de 600 kg (24 găleţi).

PREGĂTIREA SUPORTULUI

Suprafaţa suport trebuie sa fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (eflorescenţă, bitum, praf, etc.), să nu fie îngheţată şi să aibă vârsta de maturare şi capacitatea portantă necesară. Dacă este cazul se vor îndepărta în prealabil straturile cu rezistenţă mecanică slabă şi se vor repara zonele afectate. Se recomandă ca denivelările să nu fie mai mari de 1 mm. Înainte de aplicarea tencuielii decorative, pentru a reduce / uniformiza absorbţia de apă a suportului şi pentru a înbunătăţii aderenţa, se aplică un strat de grund weber G700 şi se lasă să se usuce timp de 5-12 ore.

MOD DE PREPARARE ŞI DE LUCRU

Pentru a se obţine o culoare cât mai uniformă, este recomandat să se amestece conţinutul mai multor găleţi, cantitatea de tencuială decorativă necesară pentru suprafaţa unui perete. Aplicarea: Materialul astfel obţinut se întinde pe suprafaţa suport cu ajutorul unei gletiere din oţel inoxidabil în grosimea celei mai mari granule din material (1,5; 2 mm în funcţie de granulaţie). Recomandare: pentru obţinerea cât mai uşoară a structurii, aplicarea trebuie să fie făcută în strat cât mai subţire, conform celor descrise mai sus. Obţinerea structurii: Structura tip „bob de orez” sau „aglomerat” se obţine la granulaţia R950 - cu granule fine, prin drişcuirea circulară, iar structura tip „scoarţă de copac” sau „zgâriat” se obţine la granulaţia R650 - cu granule de rolare, prin drişcuirea în sens liniar sau circular a tencuielii cu o gletieră de plastic, după cca. 5-15 minute sau imediat după aplicare, în funcţie de condiţiile atmosferice (când materialul nu se mai lipeşte de gletiera de plastic). Aplicarea tencuielii se face fără întrerupere pe suprafaţa unei faţade, folosind metoda „umed pe umed” pentru a evita apariţia îmbinărilor şi diferenţelor de structuri.

RECOMANDĂRI

Lucrările vor fi executate la o temperatură a aerului şi a suportului de la +5 C până la +30 C. Nu se aplică pe vânt puternic, ploaie sau pe suprafeţe expuse direct razelor solare. Tencuiala proaspăt aplicată trebuie protejată de razele solare, ploi, îngheţ sau alte intemperii până la uscare. În condiţii de umiditate ridicată şi temperaturi scăzute realizarea structurii necesită în prealabil o „drişcuire de probă”. După terminarea aplicării, găleata se închide ermetic pentru ca materialul rămas să nu se întărească. Uneltele folosite se spală cu apă imediat după utilizare.

DATE TEHNICE

Reacţia la foc: A2-s1,d0
Permeabilitatea la vaporii de apă: V1
Absorbţia de apă: W3
Aderenţa la suport: ≥ 0,3 N/mm2
Durabilitatea(rezistenţa la îngheţ): NA Conf. SR EN 1062-3 W ≤ 0,5 kg/(m h )
Conductivitatea termică: npd
Substanţe periculoase: npd
Granulaţie maximă: R950 - cu granule fine 1,5 mm R650 - cu granule de rolare 2 mm
Culori: 248, conform paletar

TERMEN DE VALABILITATE

12 luni, de la data fabricaţiei. În găleţi ermetic, ferită de îngheţ şi temperaturi ridicate, de acţiunea directă a razelor solare.

CONSUM

R950 - cu granule fine: cca. 2,4-2,6 kg/m2

R650 - cu granule de rolare: cca. 2,6-2,8 kg/m2

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Weber.pas Classic Tencuiala Decorativa (acrilica) - Grupa de culoare 1 - 25 Kg

Weber.pas Classic Tencuiala Decorativa (acrilica) - Grupa de culoare 1 - 25 Kg

Weber

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.