Weber.pas Silicate Tencuiala Decorativa - Grupa de culoare 3 - 25 Kg Expand

Weber.pas Silicate Tencuiala Decorativa - Grupa de culoare 3/culori istorice - 25 Kg

Weber Weber

5200637775

New

  • Permeabilitate ridicată la vapori
  • Rezistenţă ridicată la acţiunea razelor UV
  • Rezistenţă la acţiunea microorganismelor
  • Lucrabilitate foarte bună
  • Consum redus
  • Randament ridicat

* cod produs valabil pentru produs culoare alba granulatie fina

More details

RON155.00

Comanda telefonica 

0742-200-827

Weber.pas Silicate Tencuiala Decorativa - Grupa de culoare 3/culori istorice - 25 Kg

DOMENII DE UTILIZARE

Pentru finisarea, decorarea clădirilor noi şi pentru renovarea clădirilor vechi. Rezistă în medii “grele”, recomandat pe faţade expuse la poluare, praf, în zone cu trafic intens. Poate fi utilizată la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment), tinci, beton sau peste tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Face parte din sistemul de izolaţie termică cu vată minerală weber.therm prestige.

COMPOZIŢIE

Tencuială decorativă pentru faţade, gata preparată, sub formă de pastă, pe bază de silicat de potasiu (apă sticlată), cu conţinut de materii prime naturale, răşini sintetice şi pigmenţi de calitate superioară. Strat final pentru sistemele de izolaţii termice weber.therm. Disponibil în 3 granulaţii: cu granule de rolare – R610 / cu granule medii - R410 /cu granule fine – R910.

CULORI

218 culori, conform paletarului de culori;
Grupa de culoare 3/Culori istorice cuprinde codurile care se termina cu litera C,D,E si cele care incep cu o litera

AMBALARE

În găleată de 25 kg.Paleţi de 600 kg (24 găleţi).

PREGĂTIREA SUPORTULUI

Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (eflorescenţă, bitum, praf, etc.), să nu fie îngheţată şi să aibă vârsta de maturare şi capacitatea portantă necesară. Dacă este cazul se vor îndepărta în prealabil straturile cu rezistenţă mecanică slabă şi se vor repara zonele afectate. Se recomandă ca denivelările să nu fie mai mari de 1 mm. Înainte de aplicarea tencuielii decorative, pentru a reduce / uniformiza absorbţia de apă a suportului şi pentru a înbunătăţii aderenţa, se aplică un strat de grund weber G700 şi se lasă să se usuce timp de 5-12 ore.

MOD DE PREPARARE ŞI DE LUCRU

Pentru a se obţine o culoare cât mai uniformă, este recomandat să se amestece conţinutul mai multor găleţi, cantitatea de tencuială decorativă necesară pentru suprafaţa unui perete. Aplicarea: Materialul astfel obţinut se întinde pe suprafaţa suport cu ajutorul unei gletiere din oţel inoxidabil în grosimea celei mai mari granule din material (1,5; 2 mm în funcţie de granulaţie). Recomandare: pentru obţinerea cât mai uşoară a structurii, aplicarea trebuie să fie făcută în strat cât mai subţire, conform celor descrise mai sus. Obţinerea structurii: Structura tip „bob de orez” sau „aglomerat” se obţine la granulaţia R910 - cu granule fine şi R410 - cu granule medii, prin drişcuirea circulară, iar structura tip „scoarţă de copac” sau „zgâriat” se obţine la granulaţia R610 - cu granule de rolare, prin drişcuirea în sens liniar sau circular a tencuielii cu o gletieră de plastic, după cca. 5-15 minute sau imediat după aplicare, în funcţie de condiţiile atmosferice (când materialul nu se mai lipeşte de gletiera de plastic). Aplicarea tencuielii se face fără întrerupere pe suprafaţa unei faţade, folosind metoda „umed pe umed” pentru a evita apariţia îmbinărilor şi diferenţelor de structuri.

RECOMANDĂRI

Lucrările vor fi executate la o temperatură a aerului şi a suportului de la +5 C până la +30 C. Nu se aplică pe vânt puternic, ploaie sau pe suprafeţe expuse direct razelor solare. Tencuiala proaspăt aplicată trebuie protejată de razele solare, ploi, îngheţ sau alte intemperii până la uscare. În condiţii de umiditate ridicată şi temperaturi scăzute realizarea structurii necesită în prealabil o „drişcuire de probă”. După terminarea aplicării, găleata se închide ermetic pentru ca materialul rămas să nu se întărească. Uneltele folosite se spală cu apă imediat după utilizare.

DATE TEHNICE

Reacţia la foc: A2-s1,d0
Permeabilitatea la vaporii de apă: V1
Absorbţia de apă: W3
Aderenţa la suport: ≥ 0,3 N/mm2
Durabilitatea(rezistenţa la îngheţ): Rata de permeabilitate EN 1062-3 W ≤ 0,5 kg/(m2h0,5)
Conductivitatea termică: npd
Substanţe periculoase: npd
Granulaţie maximă: R910 - cu granule fine 1,5 mm
R410 - cu granule medii 2 mm
R610 - cu granule de rolare 2 mm
Culori: 218, conform paletar

TERMEN DE VALABILITATE

12 luni de la data fabricaţiei. În găleţi ermetic, ferite de îngheţ şi temperaturi ridicate, de acţiunea directă a razelor de soare.

CONSUM

Granulaţie fină: cca. 2,4 - 2,6 kg/m2
Granulaţie medie: cca. 2,9 - 3,1 kg/m2
Granulaţie de rolare: cca. 2,6 - 2,8 kg/m2

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Weber.pas Silicate Tencuiala Decorativa - Grupa de culoare 3/culori istorice - 25 Kg

Weber.pas Silicate Tencuiala Decorativa - Grupa de culoare 3/culori istorice - 25 Kg

Weber

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.