WEBER BC15 Tencuiala de baza Expand

Weber BC15 Tencuială de bază - 30kg

Weber Weber

5200554103

New

  • Pentru interior şi exterior
  • Rezistenţă mare la şocuri mecanice
  • Posibilitate de încărcare dintr-un singur strat
  • Permite respirarea peretelui

More details

RON17.00

Comanda telefonica 

0742-200-827

Weber BC15 Tencuială de bază  - 30kg

Domenii de utilizare

Se utilizeazã pentru egalizarea, tencuirea pereţilor din orice tip de zidãrie şi a tavanelor la construcţii noi şi la renovãri. Recomandatã atât la interior cât şi la exterior, aplicabilã în mai multe straturi.

Compoziţie

Pulbere de culoare gri pe bazã de ciment, adaosuri minerale şi rãşini sintetice, de calitate profesionalã. Este uşor lucrabil, cu rezistenţã mãritã şi aderenţã bunã la suport. Pentru aplicare manualã.

Culori

Gri

Ambalare

În saci de hârtie de 30 kg. Paleţi de 1080 kg (36 saci).

Pregătirea suportului

Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă fără praf, săruri, eflorescenţe sau alte substanţe antiaderente. Se vor îndepărta în preabil straturile cu rezistenţă mecanică slabă şi se vor umple golurile şi rosturile din zidărie. Absorbţia de apă se reglează prin umezirea suportului. Pentru asigurarea unei aderenţe corespunzătoare, se aplică şpriţ preparat din weber BC15. Produsul poate fi folosit şi pentru fixarea profilelor de ghidaj.

Mod de preparare şi de lucru

Se toarnã conţinutul unui sac în cca. 5 – 5,5 litri de apã curatã, rece şi se amestecã cu ajutorul unui mixer electric pânã se obţine un amestec omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 5 minute, se reamestecã. Amestecarea se poate realiza şi în malaxor cu cãdere liberã, betonierã (timp de amestecare 3-5 minute), respectând cantitatea de apã pentru un sac. Totdeauna se amestecã întreg conţinutul sacului de mortar. Tencuiala astfel obţinutã se aplicã dupã tehnologia clasicã cu mistrie şi cancioc, se întinde, se niveleazã şi se compacteazã cu un dreptar metalic. Grosimea recomandatã a unui strat este de 2 cm pentru pereţi şi de 1,5 cm pentru tavane. Pentru grosimi ale tencuielii mai mari de 2,5 cm, se lucreazã în douã straturi, umed pe umed. Dacã primul strat s-a uscat, se raşcheteazã suprafaţa acestuia şi se umezeşte dupã care se aplicã urmãtorul strat. Pentru straturile de peste 3 cm se recomandã armarea cu plasã rabitz. Suprafeţele pe care se vor monta plãci ceramice nu se vor drişcui.

Recomandări

Lucrãrile vor fi executate la o temperaturã a aerului şi a suportului de la +5oC pânã la +30oC. Pe timpul întãririi mortarului suprafeţele tencuite vor fi protejate împotriva îngheţului, acţiunii puternice ale razelor solare şi vor fi ţinute umede minim 2 zile. Timpul de maturare înaintea aplicãrii altor materiale de finisaj este de 7 zile/cm grosime de tencuialã. Uneltele folosite se spalã cu apã imediat dupã utilizare.

Date tehnice

Aderenţa la suport: ≥ 0,4 N/mm2
Rezistenţa la încovoiere: ≥ 1,5 N/mm2
Rezistenţa la compresiune: Clasa CS II
Permeabilitatea la vapori de apă: 9,79
Coeficient de absorbţie al apei datorită acţiunii capilare: Clasa W1
Conductivitatea termică în stare uscată la 10°C: 0,85 W/mK
Timp de punere în operă: cca.90 min
Densitatea aparentă praf: ≈ 1400 kg/m3
Rezistenţa la foc: Clasa A1
Granulţie maximă: 4mm

Termen de valabilitate

12 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe paleţi de lemn, în mediu uscat.

Consum

Pentru un strat de 1 cm grosime: 13-15 kg/m2

Greutate30

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Weber BC15 Tencuială de bază - 30kg

Weber BC15 Tencuială de bază - 30kg

Weber

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.