Weber G700 Grund de Amorsaj - 5 kg Expand

Weber G700 Grund de Amorsaj - 5 kg

Weber Weber

5200554120

New

  • Îmbunătăţeşte aderenţa suprafeţelor suport
  • Permeabilitate ridicată la vapori
  • Lucrabilitate excelentă
  • Egalizează absorbţia de apă
  • Măreşte rezistenţa stratului de adeziv, masă de şpaclu

More details

RON55.00

Weber G700 Grund de Amorsaj - 5 kg

DOMENII DE UTILIZARE

Se utilizează pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată înaintea aplicării tencuielilor decorative şi a vopselelor de faţadă Weber: weber.pas classic, weber.pas home, weber.pas silicate, weber.pas silicon plus, weber.pas topdry şi weber MIN100. Creşte duritatea suprafeţelor suport şi îmbunătăţeşte rezistenţa masei de şpaclu, permiţând “respirarea pereţilor”. Se aplică pe tencuieli de bază, pe tinci şi pe adezivi de armare în cazul sistemelor de izolaţie termică.

COMPOZIŢIE

Produs sub formă lichidă pe bază de polimeri, îmbogăţit cu aditivi organici, cu adaosuri minerale, cuarţ. După uscare asigură o aderenţă foarte bună a suportului.

CULORI

5 culori

AMBALARE

În găleți de 5kg

PREGĂTIREA SUPORTULUI

Suprafaţa suport trebuie sã fie curatã, nedeformabilã, uscatã, fixã, cu capacitate portantã şi lipsitã de substanţe care împiedicã aderenţa (grãsimi, bitum, praf, etc.). Zonele în afara suprafeţei de aplicare se vor acoperi cu bandã adezivã şi folie de protecţie, deoarece suprafeţele pãtate, murdãrite nu pot fi ulterior curãţate complet.

MOD DE PREPARARE ŞI DE LUCRU

Se amestecã, omogenizeazã în prealabil conţinutul gãleţii, dupã care grundul weber G700 se aplicã cu pensulã, bidinea sau trafalet pe toatã suprafaţa ce urmeazã a fi decoratã. Dacã un strat nu este suficient, în cazul suprafeţelor foarte absorbante, se va aplica al doilea strat dupã uscarea celui precedent (cca. 5-7 ore). Tencuiala decorativã, vopseaua de faţadã se poate aplica numai dupã uscarea completã a suprafeţei amorsate.

RECOMANDĂRI

Lucrãrile vor fi executate pe suport uscat, la o temperaturã a aerului şi a suportului de la +5oC pâna la +30oC. Nu se aplicã pe suprafeţe îngheţate, excesiv de calde sau pe suprafeţe expuse acţiunii directe a ploii, iar suprafeţele amorsate trebuie protejate împotriva înghetului, acţiunii directe a razelor solare, a ploii şi altor intemperii pâna la uscare completã. Produsul weber G700 poate fi diluat cu maxim 5% apã curatã.
Uneltele folosite se spalã cu apã imediat dupã utilizare.

DATE TEHNICE

Reacţie la foc: A2
Permeabilitatea la vaporii de apă: V2
Absorbţia de apă: W3
Aderenţa la suport: ≥ 0,3 N/mm2
Durabilitatea (rezistenţa la îngheţ): Rata de permeabilitate EN1062-3
≤ 0,5 kg/(m2h0,5)
Conductivitatea termică: npd
Substanţe periculoase: npd
Timp de omogenizare: 1 minut
Culori (L-galben;W-alb;G-verde;R-roşu;U-gri petrol): 5 culori

TERMEN DE VALABILITATE

12 luni de la data fabricaţiei. În găleati închise ermetic, feritã de îngheț și temperaturi ridicate, de acţiunea directă a razelor solare.

CONSUM

cca. 0,1-0,2 kg/m2

Greutate5 Kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Weber G700 Grund de Amorsaj - 5 kg

Weber G700 Grund de Amorsaj - 5 kg

Weber

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.