Weber GR100 Grund de amorsaj - 5 kg Expand

Weber GR100 Grund de amorsaj - 5 kg

Weber Weber

5200570270

New

  • Sub formă de pulbere
  • Aderă la orice suprafaţă
  • Asigură o suprafaţă aderentă
  • Reglează absorbţia suportului

More details

In stoc

RON55.00

Weber GR100 Grund de amorsaj - 5 kgDOMENII DE UTILIZARE

Se utilizeazã pentru egalizarea absorbţiei de apã a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţã ridicatã. Se aplicã înaintea operaţiilor de placare sau egalizare. Este recomandat pentru amorsarea suprafeţelor suport cu absorbţie de apã foarte ridicatã sau foarte scãzutã. Pentru pereţi şi pardoseli, la interior şi exterior. Se aplicã pe toate suprafeţele nedeformabile utilizate în industria construcţiilor cu absorbţie de apã foarte ridicatã sau foarte scãzutã: beton uşor, beton poros, beton proaspãt, zidãrie, tencuialã uscatã, plãci de gips-carton. Recomandat pentru suprafeţe critice: plãci ceramice, mozaic vechi, lemn, OSB, metal, PVC.

COMPOZIŢIE

Material sub formã de pulbere pe bazã de rãşini sintetice, cu adaosuri minerale, de calitate profesionalã. Aplicabil uşor. Dupã uscare asigurã o aderenţã foarte bunã a suportului, rezultând o suprafaţã rugoasã.

CULORI

Gri

AMBALARE

În găleţi de 5 kg. Paleţi de 350 kg (70 găleţi).

PREGĂTIREA SUPORTULUI

Suprafaţa suport trebuie sã fie curatã, nedeformabilã, uscatã, fixã, cu capacitate portantã şi lipsitã de substanţe care împiedicã aderenţa (grãsimi, bitum, praf, etc.)

MOD DE PREPARARE ŞI DE LUCRU

Se toarnã conţinutul unei pungi de 5 kg weber GR100 în 6 litri de apã curatã, rece şi se amestecã manual sau cu ajutorul unui mixer electric pâna la obţinerea unui amestec fluid omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 10 minute se reamestecã. Materialul astfel obţinut se aplicã cu bidineaua sau cu pensula latã. Se recomandã reamestecarea şi în timpul aplicãrii pentru a evita segregarea (sedimentarea) particulelor solide. Suprafeţele devin utilizabile pentru operaţiile urmãtoare dupã uscarea completã a grundului.

RECOMANDĂRI

Lucrãrile vor fi executate pe suport uscat, la o temperaturã a aerului şi a suportului de la +5oC pâna la +30oC. Nu se aplicã pe suprafeţe îngheţate, excesiv de calde sau pe suprafeţe expuse acţiunii directe a ploii, iar suprafeţele amorsate trebuie protejate împotriva îngheţului, acţiunii directe a razelor solare, a ploii şi altor intemperii pâna la uscare completã. Produsul weber GR100 nu se amestecã cu alte materiale. Uneltele folosite se spalã cu apã imediat dupã utilizare.

Date tehnice

Aspect material uscat: Pulbere omogenã fãrã aglomerãri
Masa volumicã în stare afânatã: 1,1-1,3 g/cm3
Aderenţa la suport: ≥ 0,5 N/mm2
Granulaţia maximã: 1 mm
Rezistent din punc de vedere fiziologic şi microbiologic
Nu este toxic
Rezistenţa la foc: Clasa A1

TERMEN DE VALABILITATE

12 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe paleţi de lemn, în mediu uscat.

CONSUM

cca. 0,15 kg/m2

Greutate5 kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Weber GR100 Grund de amorsaj - 5 kg

Weber GR100 Grund de amorsaj - 5 kg

Weber

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.