BT 26 Grund Allweather Expand

BT 26 Grund Allweather

Ceresit

New

Grund Allweather - BT 26

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827 

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

More details

Comanda telefonica 

0742-200-827Grund "Allweather" - BT 26

 

 


Grund "Allweather" - BT 26

Amorsa pe baza de cauciuc si bitum, diluabila cu apa folosita ca grund pentru membranele de etansare, fasiile de etansare si benzile de fixare

 

CARACTERISTICI
  • grund "Allweather" BT 26 poate fi pus in opera pana la -5° C
  • grund "Allweather" BT 26 este bun pentru suprafete de baza umede si reci
  • grund "Allweather" BT 26 imbunatateste aderenta
  • grund "Allweather" BT 26 se usuca rapid
  • grund "Allweather" BT 26 este inodor

DOMENII DE UTILIZARE
Grund BT 26 "Allweather" este un grund valoros din cauciuc si bitum, diluabil cu apa, pentru imbunatatirea aderentei membranelor BT 21 "Allweather" autoadezive, puse in opera la rece, pentru fasiile de etansare BT 23 "Allweather" si benzile de fixare Ceresit CA 21CA 23

Utilizare la interior si exterior: 

Pe toate suprafetele de baza minerale, absorbante (ca de exemplu beton, tencuiala, B.C.A., zidarie din gresie calcaroasa sau din caramida).
  • Pentru grunduirea si obtinerea aderentei pe placile din polistiren extrudat. Suprafetele metalice ca aluminiu, cupru sau zinc nu au nevoie de grunduire.
  • Pentru suprafete de baza bituminoase, deteriorate de vreme, care necesita asanare. In cazul pietrelor cu pori mari, de exemplu piatra ponce si piatra Leca, unde se asteapta o aderenta de contact mai mica de 50%, se vor introduce alte sisteme de etansare, ca de exemplu paste de etansare pe baza de bitum.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
BT 26 grund "Allweather" se va pune in opera doar pe suprafete de baza netede, rezistente, fara grasimi, curate, us cate sau umede. Totodata suprafata de baza trebuie sa fie absorbanta, incat grunduirea sa se usuce partial prin absorbtia in suprafata de baza.

Suprafetele de baza ude, care se recunosc dupa o culoare inchisa, si pelicula de umiditate de la suprafata se vor trata cu Ceresit CR 65 pasta de izolare impotriva umezelii de pe verso, cu 2 zile inainte.

In cazul suprafetelor de baza ude, in conditii de temperatura sub 0°C nu este posibila punerea in opera.

Pentru astuparea golurilor si formarea inchiderilor peretelui inainte de grunduire se va utiliza mortar de reparatii. Muchiile se realizeaza sub forma de scafa cu o raza de cel putin 4 cm. In cazul zidariei neregulate cu numeroase denivelari, se va produce o tencuiala de egalizare cu mortar de ciment.

Grunduirea finala este posibila dupa cca 1 pana la 2 zile, in functie de conditiile climatice si de suprafata de baza. Toate suprafetele de baza bituminoase rezistente trebuie sa fie periate si curatate de praf.

MOD DE APLICARE
Grundul BT 26 "Allweather" este amestecat inainte de intrebuintare cu apa in proportii de volum 1:1 cu o bagheta de amestecat. Stratul astfel diluat este aplicat pe suprafetele de baza uscate pana la 0°C si pe cele umede de pana la + 5°C.

In cazul temperaturilor mai joase de -5°C grundul se aplica nediluat. In cazul suprafetelor de baza cu pori mari, ca de exemplu piatra ponce si elemente cu goluri pentru zidarie, BT 26 nu este diluat inainte de intrebuint are. Grundul se aplica regulat pana la saturatie cu bidineaua. In cazul temperaturilor foarte joase trebuie sa va asigurati ca suprafata nu prezinta gheata. Pentru lipirea benzii de etansare, grunduirea trebuie sa fie complet uscata si sa aiba o aderenta suficienta pe suprafata. Timpii de uscare completa depind de conditiile climatice si de cele specifice suprafetei, ca de exemplu umiditatea suprafetei de baza, umidi tatea relativa a aerului. Valorile sunt redate in datele tehnice. Impuritatile se vor indeparta inca in stare proaspata cu apa. Pentru punerea in opera se pot utiliza si pistoale de pulverizat Airless potrivite (de exemplu aparat de pulverizat DeP SBO, furtun HD cu diametru de 10 mm si cca. 25 m lungime, pistol Airless si duza 445 de la firma Desoi/Kalbach).

Observatii
:
BT 26 grund "Allweather" se va pune in opera doar in cazul in care suprafata de baza este uscata iar temperaturile sunt intre 5°C si +30°C. Toate datele au fost obtinute la temperatura de +23°C si umiditatea relativa a aerului de 50%. In cazul altor conditii climatice sau care tin de suprafata de baza se vor observa modificari ale timpului de uscare, precum si consecinte rezultate din aceasta. In timpul punerii in opera se vor purta manusi de protectie potrivite. In cazul contactului cu materialul se va clati bine cu apa. Materialul uscat se va indeparta cu solventi, de exemplu cu benzina. In cazul contactului cu ochii se va consulta medicul.

RECOMANDARI
Proprietatile amintite se bazeaza pe experiente practice si controale tehnice de specialitate. Utilizarea corecta si eficienta a produselor noastre se afla in afara domeniului nostru de influenta. De aceea se va testa produsul prin probe suficiente. O aderenta cu adevarat perfecta nu poate fi obtinuta nici din indicatiile acestei fise tehnice, nici dintr-o asistenta tehnica orala. In cazul in care apar probleme, aveti nevoie de asistenta. O data cu aparitia acestei fise tehnice, cele anterioare isi pierd valabilitatea.

DEPOZITARE
In incaperi racoroase, dar nu inghetate, uscate, poate fi depozitat 12 luni.

AMBALARE
  • Galeti din plastic de 10 kg.

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

BT 26 Grund Allweather

BT 26 Grund Allweather

Ceresit este cel mai important producator de materiale de constructii, adezivi faianta si gresie, chit de rosturi, termosisteme si sisteme de termoizolatii.
Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.