CC 83 Emulsie elastica Expand

CC 83 Emulsie elastica

Ceresit

New

Emulsie elastica - CC 83

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

More details

RON278.46

Comanda telefonica 

0742-200-827Emulsie elastica - CC 83

 

 


Emulsie elastica - CC 83

Aditiv pe baza de rasina sintetica pentru adezivi pentru placi ceramice, pe suprafete critice sau supuse la incarcari

 

CARACTERISTICI
  • emulsie elastica CC 83 confera mare putere de aderenta
  • emulsie elastica CC 83 mareste rezistenta la actiunea apei
  • emulsie elastica CC 83 mareste flexibilitatea
  • emulsie elastica CC 83 mareste rezistenta la fisurare

DOMENII DE UTILIZARE
  • Emulsie elastica CC 83 este un aditiv sintetic pentru flexibilizarea si marirea aderentei mortarelor folosite la placari si nivelari, etc.
  • Emulsie elastica CC 83 se va folosi pentru placari ceramice la interior pe urmatoarele suprafete critice: placari ceramice anterioare, suprafete vopsite, sape anhidritice, BCA-uri, asfalturi, dusumele, placi de tip PAL sau PFL, placi din fibre.
  • Emulsie elastica CC 83 este util pentru a se evita fisurile datorate contractiilor la placarile pe suprafete incalzite sau la exterior (beton tanar), adezivul se va aditiva cu CC 83.
  • Emulsie elastica CC 83 se va utiliza in conjunctie cu adezivii: Ceresit CM 9CM 11,CM 12CM 15.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Se va lucra pe suprafete rezistente, curate, uscate sau umede, lipsite de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf). Daca este necesar se va grundui cu CT 17.

MOD DE APLICARE
CC 83 se va amesteca in apa de preparare respectand cantitatile specificate in fisele tehnice. Se va adauga apoi mortarul si se va amesteca pana la omogenizare. Mortarul proaspat in exces se va curata cu apa, iar cel intarit cu mijloace mecanice.

Nota:
Lucrarile vor fi executate in conditii uscate, la o temperatura a aerului si a suportului de la 5°C la 30°C. Toate datele si informatiile prezentate aici sunt raportate la temperatura de 20°C si umiditatea relativa de 60%. In alte conditii parametrice pot aparea unele modificari cu privire la perioada de priza.

RECOMANDARI
Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a produsului si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in nici un caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea produsului, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului.

DEPOZITARE
In spatii uscate si ferit de umezeala se poate pastra timp de 12 luni. 
AMBALARE
  • Bidoane de 5 kg.

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Greutate10 KG

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CC 83 Emulsie elastica

CC 83 Emulsie elastica

Ceresit este cel mai important producator de materiale de constructii, adezivi faianta si gresie, chit de rosturi, termosisteme si sisteme de termoizolatii.
Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.