CT 10 Lac de protectie Expand

CT 10 Lac de protectie

New

Lac de protectie pentru chitul de rosturi CT 10

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

More details

RON21.90

Comanda telefonica 

0742-200-827Lac de protectie CT 10

 

 


Lac de protectie CT 10

Lac de protectie pentru chitul de rosturi

 

Agent de impregnare transparent, fara solventi, pentru izolarea rosturilor de placi ceramice pe balcoane, terase, in bai si dusuri. Poate fi folosit pe suprafete absorbante.

 

CARACTERISTICI
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 izoleaza rosturile
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 protejeaza acoperirile poroase
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 este rezistent la inghet
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 impiedica murdarirea si formarea de ciuperci
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 are uscare rapida (2-6 ore)
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi folosit pentru interior si exterior
 • lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 permite aerisirea

DOMENII DE UTILIZARE
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 este ideal pentru protectia rosturilor balcoanelor si a teraselor.
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi folosit pentru impregnarea placilor ceramice, a betonului, sapelor si pietrelor naturale.
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi folosit pentru hidrofobizarea suprafetelor ca de exemplu: placari ceramice poroase, rosturi si fisuri pana la max 0,2 mm.
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi folosit ca izolatie transparenta a rosturilor de faianta din baie si dus.
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi folosit ca protectie limitata in timp a suprafetelor ce trebuie reparate (de ex. glazuri exfoliate).

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi folosit pe toate suprafetele solide, curate, uscate sau usor umede. Rosturile proaspete se pot proteja dupa minim 7 zile. Zonele nerezistente si alte portiuni avariate trebuie reparate. Inainte de aplicarea lacului de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 Suprafata se va curata bine si intens (se va tine cont de timpul de uscare), eflorescentele vor fi indepartate mecanic. Portiunile ce nu trebuie prelucrate vor fi acoperite. Preveniti umezirea substratului. Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 nu se foloseste la impregnarea fatadelor pentru obtinerea unor suprafete lucioase - se va folosi Ceresit CT 13 impregnare de fatade.

MOD DE APLICARE
Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 va fi agitat bine in bidon inainte de folosire. Materialul se va turna si se va intinde uniform cu un burete sau o rola cu par scurt. Pentru impregnarea rosturilor la interior, lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 va fi aplicat cu o pensula. Dupa cca. 5 minute, materialul in exces va fi curatat si se va sterge cu o carpa umeda. O singura aplicare este de regula suficienta. O acoperire ulterioara poate fi efectuata dupa aprox. 6 luni.
Nota:
Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 nu poate fi folosit decat la temperaturi de + 5°C pana la + 25°C si o umiditate relativa a aerului sub 80%. Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 nu va fi aplicat pe suprafete expuse la razele soarelui sau pe suprafete incalzite de soare. Rezistenta la ploaie apare dupa cca. 2-6 ore. Impregnarea isi atinge capacitatea maxima dupa cca. 14 zile. Toate datele prezentate au fost obtinute la temperatura de +23°C si in conditiile umiditatii relative a aerului de 50%. In alte conditii climatice decat cele prezentate mai sus, uscarea lacului de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi mai rapida sau mai lenta. Nu aruncati surplusul de material in sistemul de canalizare. Sculele folosite la aplicare vor fi spalate imediat cu apa. Resturile uscate de material pot fi curatate (de ex. cu whitespirt). In cazul bazelor foarte poroase, se vor efectua suficiente probe pentru a se putea observa eventualele intensificari ale culorilor. 
Consum: cca. 0,15 pana la 0,25 l/m2.

RECOMANDARI
Pe langa aceste indicatii, vor fi respectate si regulile si normele diferitelor organizatii si asociatii de specialitate. Caracteristicile lacului de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 enumerate se bazeaza pe experienta practica si examinarile tehnice. Conditiile specifice de aplicare sau de la fata locului pot fi diferite de cele descrise aici si, prin urmare, utilizarea corecta a produselor noastre se afla in afara sferei noastre de influenta. De aceea, daca exista dubii, se recomanda efectuarea de teste pentru a avea certitudinea ca produsul corespunde cerintelor. In cazul in care apar intrebari puteti solicita consiliere.

DEPOZITARE
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 poate fi pastrat in loc racoros si ferit de inghet aprox. 12 luni.

AMBALARE
 • Lacul de protectie pentru chitul de rosturi Ceresit CT 10 este ambalat in bidon din plastic de 3 litri.

Despre lacul de protectie pentru chitul de rosturi - CT 10 pe blogul Ceresit:
 • Unde gasesc CL 50 galeata de 10 kg si lac de rosturi CT 10 bidon 1L

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Greutate1 litru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CT 10 Lac de protectie

CT 10 Lac de protectie

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.