CT 54 Vopsea silicatica pentru interior Expand

CT 54 Vopsea silicatica pentru interior

Ceresit

New

Vopsea silicatica pentru interior - CT 54

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

More details

RON288.58

Comanda telefonica 

0742-200-827Vopsea silicatica pentru interior - CT 54

 

 


Vopsea silicatica pentru interior - CT 54

Vopsea silicatica pentru interior

 

Ceresit CT 54 este o vopsea silicatica de interior. Prezinta rezistenta la murdarie si are o permeabilitate ridicata la vapori. Produsul este usor de utilizat fiind folosit pentru vopsirea interioarelor cladirilor pe tencuiala traditionala sau pereti din caramida. Produsul este ambalat sub forma de galeti de plastic de 15 l. Formula Bio Protect ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge). Produsul este gata preparat, se gaseste in galeti de 25 kg si este disponibil in toata gama de culori Colours of Nature (211 culori).

 

CARACTERISTICI
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 are permeabilitate ridicata la vapori
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 are grad scazut de absorbtie
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 este rezistenta la murdarie
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 este rezistenta la factorii atmosferici agresivi
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 este usor de utilizat

 

DOMENII DE UTILIZARE
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 poate fi utilizata pentru vopsirea fatadelor si a interioarelor cladirilor.
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 poate fi utilizata si pe tencuiala traditionala, pereti de caramida.
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 poate fi utilizata impreuna cu tencuielile silicatice Ceresit CT 72CT 73 si tencuielile siliconico-silicatice CT 174, CT 175, aplicate pe suprafete traditionale si incluse in sistemele de izolare termica a cladirilor Ceresit Ceretherm.
 • vopsea silicatica pentru interior CT 54 - datorita reactiei sale alcaline, naturii minerale, proprietatilor bactericide si aspectului mat, utilizarea CT 54 este recomandata pe tencuiala noua, la cladiri istorice, pe tencuiala traditionala si pentru renovare.

PREGATIREA SUPRAFETEI SUPORT

Vopseaua CT 54 poate fi aplicata pe suporturi intretinute, fine, uscate si curate (lipsite de substante ce pot reduce aderenta, cum ar fi grasimea, bitumenul, praful):

 • tencuieli minerale, silicati si silicati-silicon in strat subtire (vechime peste 3 zile); • tencuiala de ciment, tencuiala de var-ciment si tencuiala de var traditionale (vechime peste 14 zile);
 • acoperiri cu vopsea minerala puternica (tip silicati, ciment) cu aderenta buna la substratul de beton (vechime peste 28 zile) si pereti de caramida;
 • suprafete suport de gips (doar in interiorul cladirilor) cu umiditate sub 1%, amorsate initial cu Ceresit CT 17;
 • placi de gips-carton, placi de gips-carton armat (doar in interiorul cladirilor), fixate conform recomandarilor producatorilor placilor, amorsate initial cu CT 17;
 • acoperiri cu vopsea puternica cu aderenta buna la substrat. Suporturile neuniforme si avariate vor fi reparate. Pentru reparatii se poate folosi tinciul Ceresit CT 29. Se recomanda verificarea rezistentei substraturilor minerale existente. Praful, straturile cu rezistenta scazuta, varul si acoperirile cu vopsea neaderenta precum si resturile de tapet sau adezivi vor fi complet indepartate. Se recomanda folosirea de dispozitive de spalare. Dupa spalarea cu apa, substratul trebuie lasat sa se usuce.

MOD DE APLICARE

Inainte de aplicarea vopselei, continutul galetii se va amesteca bine, folosind o bormasina cu dispozitiv de amestecare, pentru aproximativ 2 minute. De obicei este suficienta aplicarea a doua straturi. In cazul substraturilor absorbante, se va adauga 10-15% apa curata in primul strat de vopsea. Al doilea si eventualul al treilea strat vor fi aplicate fara diluare. Intre aplicareastraturilor succesive, se vor lasa pauze tehnologice de cel putin 12 ore. Primul strat va fi aplicat cu o pensula. Straturile urmatoare vor fi aplicate cu un trafalet pe suprafete uniforme. Este importanta aplicarea uniforma a vopselei. Folositi doar recipiente si unelte inoxidabile. Lucrul la o suprafata se va efectua fara intreruperi, folosind vopsea cu acelasi numar de produs imprimat pe fiecare ambalaj. Daca se folosesc loturi cu numere diferite, continutul acestora va fi amestecat. Zonele ce nu vor fi vopsite, cum ar fi ferestrele sau usile, vor fi protejate (de exemplu cu folie). Arbustii, alte plante etc. vor fi de asemenea protejate. Toate petele vor fi imediat clatite cu apa. Uneltele vor fi spalate cu atentie cu apa imediat dupa utilizare.

 


NOTA:
Aplicarea se va face la o temperatura a mediului si a substratului variind intre +5 la +25 °C cu o umiditate sub 80%. Toate datele sunt furnizate pentru temperatura de +20 °C si umiditatea relativa de 60%. Acest produs se poate usca mai rapid sau mai lent in functie de diferitele conditii. Vopseaua poate produce decolorare ireversibila pentru suprafete din sticla, ceramica, rasina, lemn, metal sau piatra, de aceea toate elementele care intra in contact cu CT 54 trebuie sa fie protejate. Materialul produce o usoara reactie alcalina. Pielea si ochii vor fi protejate. La aplicarea vopselei se vor purta manusi si ochelari de protect ie. Hainele patate vor fi imediat indepartate. Petele vor fi clatite cu atentie cu apa. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si cereti asistenta medicala. Nu depozitati produsul la indemana copiilor.

ALTE INFORMATII
Aceasta vopsea nu se va aplica pe suprafete foarte expuse la soare. Acest produs nu va fi amestecat cu alte vopsele, pigmenti sau lianti. Fatada va fi protejata contra ploii pana la uscarea completa. Se recomanda folosirea schelelor. Containerul deschis va fi inchis cu atentie iar continutul acestuia va fi utilizat cat mai curand posibil. Aceasta fisa tehnica determina aplicabilitatea materialului si modul de executare a lucrarii, insa nu poate inlocuipregatirea tehnica a constructorului. In plus fata de datele furnizate, aplicarea se va face in conformitate cu reglementarile in vigoare privind construct iile si siguranta industriala. Producatorul garanteaza calitatea produsului, insa nu poate influenta conditiile si modul de aplicare. In caz de dubii, se vor efectua teste de aplicare individuala. Fisa tehnica emisa anterior isi pierde valabilitatea la emiterea prezentei fise tehnice.

DEPOZITARE
Pana la 12 luni de la data productiei, in locuri racoroase si in ambalajele originale neavariate. Protejati de inghet!

AMBALARE
 • Galeti de plastic de 15 l.

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Greutate15 Litri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CT 54 Vopsea silicatica pentru interior

CT 54 Vopsea silicatica pentru interior

Ceresit este cel mai important producator de materiale de constructii, adezivi faianta si gresie, chit de rosturi, termosisteme si sisteme de termoizolatii.
Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.