CT 50 Vopsea lavabila super alba interior Expand

CT 50 Vopsea lavabila super alba interior

Ceresit

New

CT 50 Vopsea lavabila super alba interior

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3


More details

RON149.94

Comanda telefonica 

0742-200-827Vopsea lavabila super alba interior - CT 50

 


Vopsea lavabila super alba interior - CT 50

Vopsea lavabila super alba pentru interior

 

Ceresit CT 50 este o vopsea lavabila pe care o puteti folosi la peretii interiori. Lavabilitatea buna ofera acestei vopsele pentru interior rezistenta la spalare si ingalbenire si o uscare rapida. Permeabila la vaporii de apa, vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 se utilizeaza pentru vopsirea suprafetelor de baza minerale (tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, piatra, beton etc.). Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 este comercializata sub forma de galeti de plastic de 15 l si 2,5 l.

 

CARACTERISTICI
 • vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 ofera un grad de alb ridicat (min 92)
 • vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 are lavabilitate buna
 • vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 are rezistenta superioara la spalare
 • vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 are uscare rapida
 • vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 este rezistenta la ingalbenire
 • vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 este permeabila la vaporii de apa

DOMENII DE UTILIZARE
 • Vopseaua lavabila de interior Ceresit CT 50 este o vopsea alba, de inalta calitate, pe baza de dispersii apoase acrilo-stirenice, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi, utilizata pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori.
 • Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 se utilizeaza pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, piatra, caramida, placi de gips-carton, beton si de asemenea ca vopsea de renovare pe vopsele vechi rezistente.
 • Vopseaua lavabila de interior Ceresit CT 50 se utilizeaza pentru vopsirea suprafetelor in culoarea alba. Aspectul final al vopselei lavabile de interior Ceresit CT 50 este uniform, alb-mat fara incluziuni.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 poate fi aplicata pe suprafete nivelate, curate, uscate si cu capacitate portanta (fara substante ce ar putea impiedica aderenta: grasimi, bitum, praf etc.) cum ar fi:
 • beton (cu varsta de peste 28 zile);
 • tencuieli traditionale pe baza de ciment, ciment-var (varsta peste de 14 zile);
 • suprafete pe baza de gips, numai la interior cu umiditatea sub 1%, amorsate in prealabil cu Ceresit CT 17;
 • placi de gips-carton, placi din fibrogips, fixate conform recomandarilor producatorilor si amorsate in prealabil cu Ceresit CT 17;
 • straturi de vopsea solida cu aderenta buna la substrat.

Inainte de aplicarea vopselei lavabile super albe de interior Ceresit CT 50, denivelarile si suprafetele deteriorate trebuie reparate cu gleturile Ceresit CT 126 si Ceresit CT 127. Este recomandat sa se verifice rezistenta suporturilor minerale existente. Suprafetele murdare, straturile cu rezistenta slaba, urmele de tapet, de vopsea sau de adeziv, precum si zugravelile existente din huma sau var, straturile fragile si prafoase de vopsea trebuie indepartate in totalitate inainte de aplicarea vopselei lavabile super albe de interior Ceresit CT 50. Se recomanda utilizarea aparatelor de spalare. Dupa ce a fost spalat, suportul trebuie lasat sa se usuce foarte bine inainte de aplicarea vopselei lavabile super albe de interior Ceresit CT 50. Indiferent de natura lor, suporturile trebuie tratate cu amorsa Ceresit CT 17.

MOD DE APLICARE
Inainte de utilizarea vopselei lavabile de interior Ceresit CT 50, continutul galetii trebuie amestecat cu atentie timp de 2 minute cu un mixer electric. Indiferent de natura lor, suporturile trebuie amorsate cu Ceresit CT 17. Dupa aplicarea amorsei, se recomanda respectarea timpului de uscare a acesteia, intre 4 si 6 ore. Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 se aplica prin pensulare, roluire, in doua straturi sau pulverizare air-less. In cazul pulverizarii air-less, se recomanda duza 0,026-0,031 toli sau 0,66-0,79 mm, presiunea de 160-180 bari si unghiul de pulverizare 40°-80°. Pentru prevenirea aparitiei nadelor si a depunerilor, se va aplica fiecare strat de vopsea lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 intr-o singura etapa, in procedeul "umed pe umed" (fara intrerupere). Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 nu se dilueaza. Totusi, daca este nevoie, se mai poate adauga maxim 10% apa pentru a obtine o consistenta mai fluida a vopselei lavabile super albe de interior Ceresit CT 50, dupa care se omogenizeaza. A nu se utiliza galeti sau scule ruginite la amestecarea vopselei lavabile super albe de interior Ceresit CT 50. Suprefetele ce nu se vopsesc, cum ar fi usile sau ferestrele, trebuie izolate cu folie. Orice pata de vopsea lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 trebuie eliminata prin clatire cu apa. Este interzisa amestecarea vopselei lavabile de interior Ceresit CT 50 cu var, huma sau vopsele pe baza de solventi organici. Sculele trebuie spalate cu apa imediat dupa aplicarea vopselei lavabile super albe de interior Ceresit CT 50. Lucrarea finala se lasa sa se usuce minim 24 ore.

Nota:
Lucrarile realizate cu vopsea lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 trebuie efectuate intr-un mediu uscat, la o temperatura a aerului si a suprafetei de +5°C - +25°C si la o umiditate a aerului mai mica de 80%. Datele tehnice au fost obtinute la temperatura de +20°C si umiditatea aerului de 60%. In alte conditii este posibil ca vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 sa se intareasca mai repede sau mai lent. Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 poate cauza decolorari imposibil de eliminat pe sticla, ceramica, lemn, metal sau piatra naturala, de aceea toate elementele ce ar putea intra in contact cu vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 trebuie protejate. Pielea si ochii trebuie protejate. Se recomanda utilizarea manusilor si a ochelarilor de protectie. Orice pata de vopsea lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 trebuie eliminata prin clatire cu apa. In cazul in care produsul intra in contact cu ochii, clatiti cu multa apa si cereti sfatul medicului. Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 trebuie pastrata in locuri in care nu pot ajunge copiii.

RECOMANDARI
Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 nu trebuie amestecata cu alte vopsele, pigmenti sau lianti. Ambalajul odata desfacut trebuie inchis cu atentie si utilizat in cel mai scurt timp. Proprietatile vopselei lavabile de interior Ceresit CT 50 enumerate se bazeaza pe experienta practica si pe verificarile practice. Conditiile specifice obiectului dar si utilizarea corecta si in acest fel de succes a produselor noastre nu se afla in sfera noastra de influenta. Din acest motiv, in caz de dubii insusirea produsului trebuie verificata prin experiente proprii. In caz de nelamuriri, solicitati consiliere. 

DEPOZITARE
 • Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 poate fi depozitata pana la 24 luni de la data fabricatiei in spatii racoroase la peste 5°C in ambalajul original, nedesfacut.
 • Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 trebuie ferita de inghet.

AMBALARE
 • Vopseaua lavabila super alba de interior Ceresit CT 50 este ambalata in galeti de plastic de 15 l si de 2,5 l

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Greutate15 Litri Galeata

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CT 50 Vopsea lavabila super alba interior

CT 50 Vopsea lavabila super alba interior

Ceresit este cel mai important producator de materiale de constructii, adezivi faianta si gresie, chit de rosturi, termosisteme si sisteme de termoizolatii.
Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.