CN 69 Sapa autonivelanta Expand

CN 69 Sapa autonivelanta

New

Sapa autonivelanta - CN 69

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

More details

RON47.17

 

Sapa autonivelanta - CN 69

 


Sapa autonivelanta - CN 69

Sapa autonivelanta pentru trafic casnic utilizabila la interior pentru grosimi intre 2 si 8 mm

 

Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 este destinata nivelarii suprafetelor pe baza de ciment. Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 se aplica in straturi de pana la 10 mm in vederea obtinerii unei suprafete perfect plane anterior acoperirii cu mocheta, parchet laminat, PVC, linoleum sau placi ceramice.

 

CARACTERISTICI
  • sapa autonivelanta Ceresit CN 69 asigura o suprafata neteda
  • sapa autonivelanta Ceresit CN 69 rezista la sarcini concentrate
  • sapa autonivelanta Ceresit CN 69 poate fi aplicata mecanic
  • sapa autonivelanta Ceresit CN 69 poate fi aplicata pe pardoseli incalzite

DOMENII DE UTILIZARE
  • Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 este destinata nivelarii suprafetelor pe baza de ciment.
  • Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 se aplica in straturi de pana la 10 mm in vederea obtinerii unei suprafete perfect plane anterior acoperirii cu mocheta, parchet laminat, PVC, linoleum sau placi ceramice.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Inainte sa aplicati sapa autonivelanta Ceresit CN 69, suprafetele trebuie sa fie uscate (maxim 2 CM% umiditate), curate, fara fisuri sau materiale antiaderente si sa indeplineasca conditia de rezistenta la compresiune si incovoiere ceruta. Se recomanda ca rezistenta la compresiune a stratului suport sa fie de minim 15 N/mm2. Petele de ceara, bitum, grasime sau uleiuri trebuie indepartate. Fisurile si crapaturile trebuie largite mecanic, curatate de praf si umplute cu Thomsit R 727. Reparatiile suportului se fac cu mortarul rapidCeresit CX 5 sau Thomsit RS 88.

Inaintea aplicarii amorselor, suportul trebuie slefuit cu ajutorul unui monodisc cu abraziv de granulatie corespunzatoare (16;24) si aspirat cu un aspirator industrial. Operatia trebuie executata pentru indepartarea stratului putin aderent de la suprafata suportului.

Placi de beton
Pardoselile trebuie slefuite (asperizate) si aspirate, dupa care se trateaza cu amorsa penetranta Ceresit CT 17 (in doua straturi) sau Thomsit R 777, nediluata, folosind o pensula sau un trafalet. Turnarea sapei autonivelante Ceresit CN 69 este posibila atunci cand amorsa este uscata. 

Sape pe baza de ciment
Dupa slefuire (asperizare) si aspirare, suprafetele absorbante, poroase, trebuie tratate cu amorsa penetrantaCeresit CT 17 nediluata. Turnarea sapei autonivelante Ceresit CN 69 este posibila cand amorsa este complet uscata. In cazul suprafetelor foarte poroase si puternic absorbante se recomanda repetarea amorsarii. Aplicarea sapei autonivelante Ceresit CN 69 trebuie sa se faca la temperaturi cuprinse intre +15°C si +30°C.

Suprafete critice
Suprafetele neabsorbante, netede, cum ar fi mozaicurile si placarile ceramice trebuie slefuite, aspirate si amorsate cu amorsele specifice, dupa caz: amorsa Ceresit CN 94Thomsit R 766 (diluata 1:1), amorsa epoxidica sau amorsa poliuretanica monocomponenta. Daca suportul neabsorbant e vechi, se efectueaza mai intai degresarea si clatirea acestuia, dupa care se amorseaza. Turnarea pardoselii este posibila cand stratul de amorsa este complet uscat.

MOD DE APLICARE
Turnati sacul de sapa autonivelanta Ceresit CN 69 in 5,5 - 6 litri de apa rece si amestecati cu ajutorul unui amestecator cu viteza mica (max. 600 rpm), pana cand obtineti o pasta omogena, fara aglomerari. Dupa amestecare, lasati materialul deoparte 2-3 minute, amestecati din nou si apoi turnati-l pe suprafata amorsata, preferabil in fasii continue cu latimea de 25-30 cm. In timp ce este turnata, sapa autonivelanta Ceresit CN 69 se va ajuta cu o "grebla" (gletiera din otel, cu dinti fini). Excesul de sapa autonivelanta trebuie intins in locurile mai greu accesibile (de ex. la colturi) cu ajutorul unei gletiere dintate. Pentru a obtine o suprafata perfect neteda (fara pori), suprafata proaspata trebuie dezaerata trecand peste ea o rola cu tepi (imediat dupa turnare). In cazul lungimilor mai mari de 10 m liniari, sunt necesare rosturi de dilatatie. Inainte de aplicarea adezivului pentru lipirea acoperirilor ulterioare, sapa autonivelanta se va slefui si aspira. 

RECOMANDARI
Trebuie evitata uscarea prea rapida a stratului de sapa autonivelanta Ceresit CN 69 proaspat turnat. Protejati-l impotriva expunerii directe la soare si la conditii termice extreme, inghet si aer uscat. Priza este accelerata de temperaturi ridicate, fiind incetinita la temperaturi scazute. Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 nu trebuie amestecata cu alte tipuri de mortar, adezivi sau rasini sintetice si ciment. In cazul in care sacul de sapa autonivelanta Ceresit CN 69 a fost desfacut, acesta trebuie inchis din nou cu grija.

Resturile de sapa autonivelanta nu trebuie aruncate in sistemul de canalizare. Depozitati la loc uscat. Aplicarea sapei autonivelante trebuie sa se faca in conditii uscate, la temperaturi intre +10°C si +25°C. Toate datele mentionate sunt obtinute la temperatura de +23°C si umiditatea relativa de 50%. In conditii diferite, intarirea sapei autonivelante poate fi lenta sau accelerata. 

ALTE INFORMATII
Producatorul garanteaza calitatea produsului, daca se respecta conditiile si modul de depozitare si de utilizare indicate pe eticheta si in documentatia tehnica. Lucrarile trebuie executate cu personal calificat. Se recomanda consultarea fisei cu date de securitate a produsului. Proprietatile enumerate se bazeaza pe experienta si verificarile practice. Conditiile specifice obiectului, dar si utilizarea corecta si in acest fel de succes a produselor noastre nu se afla in sfera noastra de influenta. Din acest motiv, in cazul in care aveti dubii, calitatea produsului trebuie verificata prin experiente proprii sau cereti consultanta tehnica. 

DEPOZITARE
  • Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 se poate pastra pana la 6 luni de la data fabricatiei, in conditii uscate si in ambalajul nedeteriorat (umiditate maxim 55% si temperatura de peste 0 grade).

AMBALARE
  • Sapa autonivelanta Ceresit CN 69 este ambalata in saci de hartie de 25 kg

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Greutate25 kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

CN 69 Sapa autonivelanta

CN 69 Sapa autonivelanta

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.