GHIT ROSTURI GIPS CARTON AplaJoint Filler Expand

GHIT ROSTURI GIPS CARTON AplaJoint Filler

Atlas

New

GHIT ROSTURI GIPS CARTON AplaJoint Filler

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827 

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

More details

RON48.93

Ghit rosturi gips carton pentru Baie si Bucatarie Apla Joint Filler

 

 

 

 

 

 AplaJoint Filler for Bathroom and Kitchen

Material de umplere si spacluire impermeabil


Caracteristici generale:AplaJoint Filler Baie si Bucatarie Material de umplere si spacluire pe baza de ipsos, care contine aditivi chimici speciali si microfibre. Se folosete la umplerea rosturilor placilor din gips carton, numai impreuna cu banda de armare din fibra de sticla, aplicata pe rostul de imbinare. Se mai foloseste pentru remedierea suprafetelor placilor de gips carton lovite in timpul depozitarii si pentru spacluirea peretilor si a tavanelor casetate. Este recomandat sa fie folosit in bai si in bucatarii. Pentru obtinerea unor rezultate bune, se recomanda folosirea ca ultim strat de finisaj gletul de perete Apla Fill Light.


Consum : 0,3 – 0,5 kg/mp/strat in cazul folosirii la imbinarea placilor de gips carton sau 1- 1,5 kg/mp/strat in cazul folosiri pentru spacluire.


Mod de preparare : Intr-un vas curat, cu apa curata se amesteca Apla Joint Filler Baie si Bucatariepana se formeaza o pasta omogena. Pentru 1 kg de pudra uscata sunt necesari aproximativ 0,4 – 0,5 l apa. 
Timp de lucru : pasta obtinuta poate fi folosita timp de 70-80 min, cu amestecari periodice, dar fara adaos suplimentar de apa. 
Timp de uscare : aproximativ 30 – 40 min la temperatura 20oC si umiditate relativa 60% 
Depozitare: Se depoziteaza paletizat, in locuri uscate, dar nu mai mult de 12 luni la minim + 5oC 

Disponibil in saci de 5 si 20 kg

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Greutate20 kg
Consum orientativ0,3 – 0,5 kg/mp/strat pana la 1- 1,5 kg/mp/strat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

GHIT ROSTURI GIPS CARTON AplaJoint Filler

GHIT ROSTURI GIPS CARTON AplaJoint Filler

Sisteme profesionale complete de termo si hidroizolatii, finisaje interioare si exterioare de inalta calitate
O constructie moderna si de foarte buna calitate presupune folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei, aplicarea lor cu pricepere.
Apla va pune la dispozitie toate materialele profesionale pentru hidro si termoizolarea, finisarea, atat exterioara cat si interioara, unei astfel de locuinte moderne, printr-un portofoliu de produse extrem de diversificat: vopsele emulsionate, tencuieli decorative, gleturi, chituri, adezivi, membrane si solutii bituminoase, polistiren extrudat si expandat, accesorii.
Produsele Apla pot fi achizitionate individual sau in alternativa avantajoasa a sistemelor Apla de finisaje, hidro si termoizolare. Toate produsele ce compun aceste sisteme poarta marca Apla - Atlas Professional Line Applications, au castigat increderea utilizatorilor si sunt recomandate de majoritatea constructorilor, zugravilor.

Accept

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.